МТС +38(095) З78- 37-2З

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 874

Для майстер-класу в будинку для сиріт. Збираємо вироби ручної роботи: шпильки, іграшки, серветки, вироби з квілінгу, ведмедики Тедді, сережки саморобні, браслетки та інше.

Для старших діточок плануються майстер-класи, а для менших - ігри.

Для ігор потрібні тематичні подарунки. Такий подарунок буде представлено всій групі малюків, з поясненням в якій техніці виріб виготовлено. Після, кожна дитина отримає один з цих виробів у подарунок на згадку.


Мета проєкту: поштовх до вибору майбутньої професії, працьовитість і розвиток дітей України. Шляхом залучення уваги вихованців сиротинця та інтернату до рукоділля, шиття, кулінарії, мистецтва. Додатково, старших навчимо пошуку друзів за інтересами, нових друзів, тих хто за парканом. Ми з вами додамо малюкам впевненості, відкриємо таланти та розважимо. Підростаючи дехто з дітей оберуть професію за виявленим талантом: кухар, швачки, художника, майстра, тощо.


Необхідно навчити,  пояснити малюкам та підліткам, що великий світ може стати казкою якщо вони забажають й додадуть трохи зусиль своїми розумом і золотими ручками.

 

 

фото зроблено в будинку для сиріт м.Боярка, цей будинок сиріт у нас перший у списку. Ми вже домовилися про проведення МК в ньому, там нас чекають. 
Приймаємо подарунки для дітей з усієї України. Телефонуйте : (095)З783723. Деталі будуть на сайті.

Материалы по тегам

  • Запрошуємо на легкі безпечні "уроки на дивані" для усіх країн Світу! 
    Цікавтесь різноманіттю онлайн уроків, обирайте зручний формат для дистанційного навчання. Запрошуємо Україну, та інші країни Земної кулі (викладання на 2-х мовах, українською або російською.) ВАЖЛИВО! для мешканців Російської Федерації більше не буде онлайн занять!:

  • Найкращі ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ на рукоділля жінкам і творчі сертифікати чоловікам у Києві. Сертифікати на онлайн та офлайн заняття:

  • З теплими почуттями оголошую фіналістів конкурсу в'язання!
    Перше місце отримала Юлія Янова, 44 роки, м. Київ. ЇЇ неймовірна робота, це довге плаття до підлоги з тонкого мережива в'язане гачком. 

  • Для участі надсилайте світлини в'язаних виробів спицями або гачком на конкурс в'язання до 01.08.2020 року термін здачі робіт продовжено до 15.10.2020!

  • Для конкурсу вишивки бісером одягу відправляйте фото ваших робіт на електронну адресу сайту до 05.03.2020.

  • Я вчитель курсів, чекаю школярку або студентку з золотими ручками НА ПРАКТИКУ. Можна без досвіду, але з готовністю і великим бажанням навчиться.

  • ПРОЄКТИ

    лист. 12 2016

    Тут ми втілюємо в життя свої ідеї. Обговорюємо, плануємо, і виконуємо їх у якості проєктів. Нам подобається приносити користь іншим. Частіш за все, ми просто даруємо трохи часу та уваги тим, кому це необхідно.

  • Друзі, кому не шкода!
    Потрібен БУ комп'ютер, або БУ ноутбук. У хорошій інтелігентній, малозабезпеченій родині є дівчинка, яка через вади здоров'я вже 2 роки, не ходить в школу.


Как посмотреть модульные позиции Joomla?
Создание и поддержка сайтов на CMS Joomla