МТС +38(095) З78- 37-2З

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 874

Я вчитель курсів, чекаю школярку або студентку з золотими ручками НА ПРАКТИКУ. Можна без досвіду, але з готовністю і великим бажанням навчиться.

  Практикантці завжди гарантовано безцінний досвід. Вона буде вчитися шити, в'язати, ліпити з полімерної глини та не тільки.
Корисні знання та досвід додадуть впевненості в собі та своїх можливостях.
Найголовніше, я дарую можливість вчитися на курсах. Ці курси дорогі, по сто гривень за годину і підлітку не реально оплатити їх
самостійно (дивитися список наших курсів). Для практикантки вони безкоштовні. У разі успіху, для двох
кращих дівчаток гарантую денний підробіток на канікули, на вихідні дні. Найчастіше це дуже легкі та прості завдання, що виконуються вдома.
На початку навчання необхідно сплатити 200 або 400 грн. Це компенсація, за перші два або чотири години, в разі якщо практикантка
не впорається, і не підійде. Якщо попросите, (надалі, як бонус) навчу як продавати через інтернет, вироби та "хендмейд".
Мені в команду потрібна розумна талановита дівчинка.
Вам потрібні знання.

studentam robota u Kiєvі shkoljaram tvorchіst rukodіllja praktika

Вимоги: працьовитість, відповідальність, охайність, вміння використовувати соцмережі (для старших).

Але! Все не так просто, є один важливий момент: дівчинка повинна жити в одному з районів Борщагівка, Святошинський. Або поблизу
метро Нивки, Академмістечко, Житомирська, Шулявська, Берестейська, Сирецька, Політехнічний інститут, Вокзальна, Університет.

Якщо ви проживає в зазначеному районі значить це не просто збіг.
Значить ви читаєте цю статтю не просто так. Це знак, будьте сміливіше, наберіть (095) З78З723.
Або можете набрати й скинути, я передзвоню.
З повагою, Оксана.

Материалы по тегам

  • Запрошуємо на легкі безпечні "уроки на дивані" для усіх країн Світу! 
    Цікавтесь різноманіттю онлайн уроків, обирайте зручний формат для дистанційного навчання. Запрошуємо Україну, та інші країни Земної кулі (викладання на 2-х мовах, українською або російською.) ВАЖЛИВО! для мешканців Російської Федерації більше не буде онлайн занять!:

  • Найкращі ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ на рукоділля жінкам і творчі сертифікати чоловікам у Києві. Сертифікати на онлайн та офлайн заняття:

  • Для майстер-класу в будинку для сиріт. Збираємо вироби ручної роботи: шпильки, іграшки, серветки, вироби з квілінгу, ведмедики Тедді, сережки саморобні, браслетки та інше.

  • Друзі, кому не шкода!
    Потрібен БУ комп'ютер, або БУ ноутбук. У хорошій інтелігентній, малозабезпеченій родині є дівчинка, яка через вади здоров'я вже 2 роки, не ходить в школу.

  • Актуально завжди! Потрібні: тканина (різна по складу, різного розміру) і фурнітура
    для проведення майстер-класів в дитячих інтернатах. 


Как посмотреть модульные позиции Joomla?
Создание и поддержка сайтов на CMS Joomla